Solicită ofertă!

Închideri și învelitori metalice pentru hale industriale

Închideri și învelitori metalice pentru hale industriale

Închiderile și învelitorile metalice din tablă cutată sunt realizate din oțeluri de calitate fiind recomandate la realizarea de acoperișuri structurale pentru clădiri industriale și comerciale, publice, birouri, etc. Montajul profilelor se realizează foarte ușor iar timpul pentru punerea lor în opera este foarte scurt.

Închiderile și învelitorile metalice sunt produse conform standardelor în vigoare la nivel european. Materialul de bază al produsului este tablă de oţel zincată la cald pe ambele fețe cu strat de Zn minim 225 g/mp2. Peste stratul de zinc se aplică un strat de pasivare de 1 µm urmat de un strat de grund pe ambele feţe de 7 µm după care pe faţa inferioară se aplică un lac de protecţie Epoxy de 10µm, iar pe faţa superioară un strat de silicon poliester de 25 µm grosime, poliester mat de 35 µm grosime sau plastisol de 200 µm grosime după caz.

De asemenea, inchiderile și învelitorile metalice puse la dispoziție de catre S.C. FIERCTC SIBEL S.R.L. sunt o soluție economică și rapidă în construirea de acoperișuri, de realizare a pereților exteriori și interiori.

Profilele disponibile sunt: profil trapezoidal PR45, profil trapezoidal PR 30 si profil trapezoidal PR12.

Lungimea maxima de fabricatie este de 8 m.

Gama de culori Pentru inchideri si invelitori metalice firma noastră vă propune următoarele culori din gama RAL:

RAL Lucios - grosime disponibila: 0.40÷0.50 mm
RAL Mat - grosime disponibila: 0.45÷0.50 mm

Subcategorii