Solicită ofertă!

Membrană anticondens DR!PSTOP®

DR!PSTOP® este o membrană specială care rezolvă problema condensului în incintele cu acoperiș neizolat termic. Când începe procesul de condensare, picăturile de apă încep să se formeze pe suprafața din interior a acoperișului. DR!PSTOP absoarbe cca.1.000 g/m2 de apă care este stocată în microspațiile din membrană. Când se încălzește, apa începe să se evapore și membrana DR!PSTOP® redevine uscată.

Condensul pe panourile de acoperiș metalic. Când temperatura exterioară scade sub temperatura din interiorul incintei, panourile acoperișului metalic neizolat devin mai reci decât aerul din interior. Când aerul cald din interior intră în contact cu panourile reci de acoperiș, acesta se răcește brusc, ceea ce crește umiditatea relativă a aerului.
Când aceasta atinge punctul de rouă, se produce condensul. Din acest moment, se pune întrebareadacă s-a aplicat DR!PSTOP® pe acoperiș sau nu. Dacă da, atunci condensul va fi absorbit în interiorul membranei, iar dacă nu, picăturile de apă vor începe să picure din acoperiș.


Membrana DR!PSTOP®reprezintă o modalitate economică de a rezolva problema condensului în interiorul clădirilor cu acoperiş neizolat termic prevenind picurarea apei către interiorul clădirii, extinzând durata de viaţă a învelitorilor metalice, mărind izolaţia acustică şi reducând zgomotul de ploaie. DR!PSTOP® are o mare capacitate de stocare a apei care poate rezulta ca urmare a fenomenului de condensare. Prin folosirea membranei se elimină apariţia celui mai întâlnit efect al condensării de la interiorul clădirilor şi anume, igrasia. Performanța sa este influentata de gramajul materialului și de înclinația acoperișului.

Membrana DR!PSTOP®este rezistentă la acizii din dejecţiile animalelor și bacterii, se poate spăla cu jet de apă. Dripstop se foloseşte la acoperişurile neizolate termic şi la pereţii spaţiilor cu destinaţie industrială (hale producţie, ateliere, etc), logistică (depozite, magazii, garaje, etc), agro-zootehnica ( silozuri cereale, ferme zootehnice, etc.

Un alt atu al acestui tip de membrană este faptul că uşurează serviciul de montaj, membrana fiind lipita pe dosul panourilor de tigla metalica in timpul procesului de fabricatie.


Membrană anticondens DR!PSTOP
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)