Solicită ofertă!

Profile metalice pentru tavane

Profilele metalice pentru tavane sunt destinate realizării și punerii în opera a tavanelor false în conjuncție cu plăci de gips carton și sunt alcătuite din profilele perimetrale UD și profilele portante CD fiind realizate în conformitate cu standardul de produs SR EN 13964:2014.

Profilele pentru gips carton, de tip UD, sunt prelucrate la rece și confecționate din tablă de otel zincată cu o grosime de 0.5 sau 0.6 mm. Aceste profile sunt folosite pentru realizarea structurii metalice de susținere a plăcilor de gips carton, fiind utilizate ca profile perimetrale ale structurii.

Profilul UD are lățimea de 28 mm, lungimea  3 sau 4 metri și are secțiunea transversală în formă de U ,iar lungimea aripilor este de 23 mm sau 27 mm.  Baza profilului are nervuri de rigidizare.

Profilul CD  pentru tavane are secțiunea transversală în formă de C, lățimea bazei  de 60 mm, lungimea  3 sau 4 metri  și  înălțimea pereților de 27 mm, aceștia  având rigidizări intermediare  și terminându-se  cu câte o îndoitură spre interior pentru ancorarea dispozitivelor de suspendare.


Profile CD 60
Profile UD 30 Perimetral
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)